Qui som

Portal d’entitats

El Portal d’Entitats és l’espai web a la xarxa per a les entitats.

El Portal d’Entitats vol ser una eina de referència per al món de les entitats locals. Per això s’ha plantejat com un servei a les pròpies entitats i com un element de promoció i dinamització del teixit associatiu. El Portal d’Entitats vol ser l’aparador i el punt de trobada de tot allò que feu les entitats.

Cada entitat pot tenir el seu propi web

A través del Portal d’Entitats totes les entitats del poble que ho vulgueu podreu fer el vostre propi web i tenir una presència constant a la xarxa.

Les entitats que us vulgueu afegir al projecte només cal que ens ho feu saber i que signeu el Codi ètic i la fitxa d’adhesió al portal d’entitats.

Què trobareu al portal d’entitats?

A la web www.entitatsmontornes.cat trobareu les dades de les entitats adherides al Portal, els recursos que l’Ajuntament posa a disposició de les entitats i els projectes en els quals participen les entitats. També hi podreu llegir totes les notícies relacionades amb les entitats i consultar l’agenda d’actes de tipus cultural, esportiu i social que organitzen. I el més important, des de cada un d’aquests apartats podreu accedir a les web de les entitats mitjançant un enllaç.

Qui gestiona aquest portal?

Ajuntament de Montornès del Vallès. Departament de Participació. Av. de la Llibertat, 2 – 08170 Montornès del Vallès. Tel: 93 572 11 70 – Fax: 93 568 27 62