Noves sessions de formació per a entitats

Ja tenim nova programació de Les entitats al dia amb sessions de formació i assessorament adreçades a entitats finançades per la Diputació de Barcelona. Comencem amb un curs de dues sessions sobre noves formes de comunicació 2.0 per a entitats (dimecres 25 de gener i 1 de febrer de 18.30 a 20.30 h) a l’Espai Cultural Montbarri. L’objectiu del curs és conèixer les característiques de les xarxes socials més habituals, i vincular-les amb la comunicació global de l’entitat per millorar la difusió de les activitats. Les persones formadores del curs són de l’Associació per a Joves TEB especialistes en comunicació d’entitats.

Continuem el dimecres 15 de març amb un taller de llei de protecció de dades (LOPD) de 18 a 21 h a l’Hotel d’entitats que té per objectiu donar a conèixer com afecta la LOPD a les entitats i quines són les mesures necessàries per garantir la privacitat de les dades que tracten.

Entremig, el 15 de febrer, oferim el servei d’assessorament personalitzat amb el Roger Santiago, especialista en gestió fiscal i econòmica d’entitats perquè aquelles entitats que vulguin puguin resoldre dubtes en matèries d’àmbit legal com: constitució i dissolució d’associacions, regularització de l’entitat, confecció d’estatuts, obligacions fiscals, gestió del voluntariat, assegurances, llei de protecció de dades o gestió econòmica i comptabilitat.

Si esteu interessats podeu inscriure’us o demanar cita a participacio@montornes.cat o al 93.572.11.70 ext.9133 o al 93.568.8127.

entitats al dia gen-març17 def